Промоции

100% Casino Bonus

Казино Старт Бонус

Пробајте го нашето прекрасно казино каде ќе најдете повеќе од 100 различни апарати со одличен квалитет и разновидност.

Имате и можност да играте многу класични игри како Блек Џек или Рулет, коишто Ви ги нудиме и со дилери во живо.

За да Ви овозможиме фантастичен почеток во нашето казино, ние Ви нудиме 100% бонус на влогот до 6000 МКД кои можете да ги користите во нашето казино.

Условите за бонусот можете да ги најдете во "Мој профил" >> "Бонус"


50% Combi Bonus

Бонус при Прв Влог

Со повеќе од 10.000 натпревари во живо секој месец и огромен избор на настани и понуди Вие имате огромен број на можности како да ги комбинирате Вашите тикети.

За ова ние Ви даваме ексклузивни 100% бонус при првиот влог до 6000 МКД како би Ви ја зголемиле возбудата при обложувањето.

Условите за бонус можете да ги најдете во "Мој профил" >> "Бонус"


ЈУНСКА ПРОМОЦИЈА - ПОНЕДЕЛНИЧКИ БОНУС

Секој понеделник ви даваме 10% БОНУС на првиот депозит тој ден.

Максимален износ на промоција 600 ден.

Само депозитите кои не се поврзани со друг бонус можат да учествуваат во промоцијата.

Депозитот и бонусот мора да се изиграат барем два пати на минимум коефициент 2.00 пред да може да се изврши повлекување на средствата.

По депозитот, треба да контактирате со службата за техничка поддршка на е-пошта или на нашиот чат во живо за да ви биде доделен бонусот.

Coinbet24 го задржува правото да ја продолжи или прекрати промоцијата во било кој момент.


ПРЕМИЕР ЛИГА 0-0 ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ СИГУРНО ОБЛОЖУВАЊЕ

Цела сезона 2019/2020 имате 0-0 сигурно обложување на вашиот прв тикет уплатен пред почетокот на натпреварот на секој натпревар.

Правила за учество во 0-0 сигурно обложување:

Направете тикет со точен резултат пред почетокот на натпреварот за минимум 200 МКД

Првиот тикет со точен резултат на тој натпревар влегува во конкуренција

Ако тикетот е промашен а мечот заврши со резултат 0-0 тогаш ние ќе ви го вратиме влогот до 3000 мкд 

Што треба да направите: По завршувањето на натпреварот кој го имате на вашиот тикет, контактирајте не на cs@coinbet24.com или на нашиот чат во живо и ќе го добиете вашиот влог назад!


СО COINBET24 БИДЕТЕ ДОБИТНИ И КОГА ПРОМАШУВАТЕ!

  Coinbet24 ви го враќа влогот направен на тикети во два случаи:

1. ГИ ПРОМАШИ СИТЕ НАТПРЕВАРИ, НЕГРИЖИ СЕ ТИ ГО ВРАЌАМЕ ВЛОГОТ:

Тикетот треба да има минимум 5 натпревари

Системски тикети не учествуваат 

Секој кофициент треба да биде помал од 2.10

Сите натпревари треба да бидат промашени за да ви се врати уплатата.


2. БИДИ ДОБИТЕН ДУРИ И АКО ПРОМАШИШ ЕДЕН НАТПРЕВАР:

Тикетот треба да има минимум 6 натпревари

Минимум коефициент на секој натпревар 1.90

Само тикети со еден промашен натпревар имаат право за враќање на влогот.

Системски тикети не учествуваат.

Се што треба да направите е да не контактирате на cs@coinbet24.com или на нашиот чат во живо по завршувањето на натпреварите и ние ќе ви го вратиме влогот.