Ресетирај лозинка

Доколку побарате ресетирање на лозинка, ние ќе Ви испратиме e-mail со инструкциите за начинот на кој може да ја ресетирате вашата лозинка. Вашата стара лозинка ќе биде активна се до моментот на успешно ресетирање на истата.