Придружете се на партнерската програма на Coinbet24

Регистрирај се
Пополнете го нашиот формулар за регистрација
Започнете со рекламирање
Рекламирајте го нашиот бренд со Вашиот личен партнерски линк и банери
Бидете исплатени
Гледајте како Вашата заработувачка расте со нашиот систем за детално известување

5 причини да се придружите на партнерската програма на Coinbet24.com

1
До 40% провизија.
Заработете до 40% провизија од клиентите на кои сте го препорачале.
2
Навремена исплата
Зошто да чекате! Партнерите се исплаќаат секој месец на први, секогаш
3
Анонимност
Партнерите и играчите играат анонимно со Coinbet24
4
Високи стапки на конверзија
Со посветен тим за Грижа на корисници кој испорачува проактивни услуги и посветен тим за развој кој поставува 2-3 ажурирања неделно, ќе можете лесно да придобиете нови играчи.
5
Доделен партнерски менаџер
Вашиот личен партнерски менаџер кој Ви е доделен ќе ви помага со специјалните големини на банери или промоции.

10 начини да ја промовирате Coinbet24.com и да заработите пари

1
Веб страна
Доколку имате веб страна, поставете банери и линкови со Вашиот партнерски линк од Coinbet24. Рецензиите и описите имаат тенденција да го подобрат успехот - конверзијата.
2
Форуми
Кажете им на Вашите пријатели на форумите за Coinbet24 и оставете го Вашиот личен партнерски линк. Не заборавајте да проверите дали форумот дозволува такви објави.
3
Youtube видеа
Креирајте преглед, туторијал или друго видео и објавете го на Youtube. Не заборавајте да го оставите и вашиот личен партнерски линк под видеото
4
Блогови
Доколку немате блог, бесплатно креирајте со blogger.com или некоја друга бесплатна услуга. Потоа напишете критика или дополнителна информација за Coinbet24 со Вашиот личен партнерски линк
5
E-mail
Испратете им e-mail на Вашите пријатели со Вашиот личен партнерски линк
6
Facebook
Споделете објава со Coinbet24 и Вашиот личен партнерски линк на Facebook. Можете да го споделите на Вашиот ѕид или на ѕидот на некоја релевантна група
7
Twitter
Споделете твит со Вашиот личен партнерски линк
8
Reddit
Пишувајте објави поврзани со спорт или обложување со Вашиот партнерски линк на Reddit
9
Чет соби
Придружете се на некои спортски или чет соби поврзани со игри на среќа и промовирајте ја Coinbet24 со Вашиот личен партнерски линк
10
СМС
Coinbet24 функционира на сите платформи и можете да испратите СМС до Вашите пријатели со Вашиот личен партнерски линк.

Најчесто поставувани прашања

Можам ли да видам колку корисници се регистрирале?
Да, имаме секција со детална статистика за Вас како партнер. Кликовите и уникатните кликови се ажурираат во моментот, додека обртот и заработката се ажурираат секоја вечер во 3:00 UTC
Моето салдо е позитивно, кога ќе ја добијам исплатата
Секој месец на први, сите позитивни салда се префрлаат на Вашата готовинска сметка од каде лесно можете да поднесете барање за подигнување
Каде можам да ги прочитам целосните Услови и правила за користење
Колкав е максимумот што можам да го заработам месечно?
Билион, трилион bitcoins. Нема максимум